KONYA / MERAM - İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu

İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu

.
Adres
ALPASLAN MAH. GÜNEYBAĞ SK. İBRAHİM HAKKI SİTESİ KONYALI İ.Ö.O. BLOK NO: 2 MERAM / KONYA
Her Daim Eğitimde İleri Eğitimin Lideri Olmak...
Misyon
Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, milli birlik ve beraberlik ülküsüne sahip, örf ve adetlerini tanıyarak,tarihinden aldığı güç ile kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak, "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile aydınlık yarınlar için çalışmak, sürekli gelişimde öncü olmaktır.
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :Okulumuzda 1-2-3-4. sınıflarda Tam Gün, Ana sınıflarında İkili Öğretim uygulanmaktadır.
Saatler
İlkokul Tam gün 08:30-14:30 (1-2-3-4.Sınıflar) Anaokulu Sabahçı devre 07:45 - 12:45 (A-B-C-D Şubeleri) Öğleci devre 12:45-17:45 (E-F-G-H Şubeleri)
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon yok.
Ulaşım
Okulumuza Alaaddin ve Kültürpark duraklarından 23 ve 24 numaralı otobüslerle ve Karatay Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün bitişiğinde yer alan Karaman Cd. üzerinden Büyük Aymanas minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrenci servislerimiz bulunmaktadır. (2020-2021, 2021-2022, 2022-2023 E.Ö. Yılı için Yalçınhan Turizm Firması tarafından taşıma gerçekleşmektedir.)
Meram KONYA
Okulumuz Meram ilçesinde olup şehir merkezine 4 km´dir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%100
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında Seksek, Mendil Kapmaca, Kaleli Yakan Top gibi oyunlar oynanmakta ve yarışmalara etkin katılım sağlanmaktadır.
Geleneksel hale gelen "Oyuncak Tasarımı Yarışması" her yıl düzenlenir.
Proje Çalışmaları
KOP PROJELERİ 1.KOP İle Okuyorum 2.KOP Doğa Okulu MEB PROJELERİ (KONYA MEM) 1.Konya İnsan Mektebi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ PROJELERİ 1.Oyun ve Müzik ile Elimi Tut 2.Geri Dönüşümün Çözümü Olun: Budi rješenje-recikliraj e Twinning PROJELERİ 1. 2. 3. 4. 5. STAR T PROJELERİ