İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB http://ihakkikonyaliio.meb.k12.tr
Adres : Alpaslan Mahallesi Güneybağ Sokak No 2 Meram / KONYA
VİZYON : İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu olarak; Öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirerek muasır medeniyet seviyesine ulaşmak.
MİSYON : İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu olarak: • Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. • Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Okulumuzda 1-2-3-4. sınıflarda Tam Gün, Ana sınıfları ve özel eğitim sınıflarında İkili Öğretim uygulanmaktadır.
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Bahçe : 1
Saatler : İlkokul Tam gün 08:30-14:10 (1-2-3-4.Sınıflar) Ana sınıfı Sabahçı devre 08:00 - 13:00 (A-B-C-D Şubeleri) Öğleci devre 13:00-18:00 (E-F-G-H Şubeleri)
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Alaaddin ve Kültürpark duraklarından 23 ve 24 numaralı otobüslerle ve Karatay Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün bitişiğinde yer alan Karaman Cd. üzerinden B.Aymanas minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Meram ilçesinde olup şehir merkezine 4 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuza her yıl 280 1. sınıf kontenjanı, 160 öğrencilik ana sınıfı kontenjanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında Seksek, Mendil Kapmaca, Kaleli Yakan Top gibi oyunlar oynanmakta ve yarışmalara etkin katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Geleneksel hale gelen "Oyuncak Tasarımı Yarışması" her yıl düzenlenir.
Proje Çalışmaları : "O, Oku buyurdu, okuyorum" sloganıyla her akşam öğrenciler ve veliler saat 20:00´de 30 dk kitap okuyoruz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus + projelerine başvuru yapılmıştır. Okulumuzda etwinning projeleri yapılmaktadır.