Kurum Adı : İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu
WEB Adresi : http://ihakkikonyaliio.meb.k12.tr
Adres : Alpaslan Mahallesi Güneybağ Sokak No 2 Meram / KONYA

VİZYON
İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu olarak; Öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirerek muasır medeniyet seviyesine ulaşmak.

MİSYON
İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu olarak: • Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. • Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Okulumuz kaloriferle ısınır.
Öğretim Şekli : Okulumuzda 1-2-3-4. sınıflarda Sabahçı, Anasınıfları ve özel eğitim sınıflarında ikili öğretim uygulanmaktadır.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Kış saati uygulamasında; Sabahçı devre 7:10-12-10 (1-2-3-4.Sınıflar) Öğleci devre 12:20-17:20 Yaz saati uygulamasında; Sabahçı devre 07:00-12:00 Öğleci devre 12:20-17:20
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Meram ilçesinde olup şehir merkezine 4 km´dir.
Ulaşım : Okulumuza Alaaddin ve Kültürpark duraklarından 23 ve 24 numaralı otobüslerle ve Karatay Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün bitişiğinde yer alan Karaman Cd. üzerinden B.Aymanas minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri Bilgisi :