T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / MERAM - İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu

"LET’S JOİN HANDS FOR THE WORLD" PROJEMİZİN SON HAREKETLİLİĞİ KURUMUMUZUN MUHTEŞEM EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.

" Let's Join Hands For the World" adlı Erasmus + projemiz kapsamında 15-19 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan ve Kuzey Makedonya’dan ortaklarımızı konuk ettik.

Hafta boyunca;

-Türkiye eğitim sistemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

-Okulumuzun yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında sunumlar yapıldı.

-Okulumuzda ve okul dışında farklı workshop uygulamaları gerçekleştirildi.

-Konya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile işbirliği çalışmalarımız kapsamında ilimizde ve Türkiye genelinde çevre, geri dönüşüm ve iklim değişikliği konularında bilgilendirmeler, sunumlar gerçekleştirildi.

-Bilim Merkezinde ekolojik çevre ve yeşil çevre workshop uygulaması gerçekleştirildi.

-Kodlama Atölyemizde çevresel kirliliğe çözüm konusunda karikatür, hikaye ve poster oluşturma çalışmaları yapıldı.

-Dutlu Kır Doğa okulunda Herbaryum ve Oryantrink faaliyetleri gerçekleştirildi.

-Kapadokya, Mevlana Müzesi, 80 Binde Devri Alem Parkı, Sille, Kelebekler Vadisi vb. tarihi ve kültürel yerlere ziyaretler gerçekleştirildi.

-En önemli milli bayramlarımızdan olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programımız ve farklı etkinlikler ile milli değerlerimiz ve kültürümüz tanıtıldı.

-Muhteşem ev sahipliğimizde başarıyla tamamlanan ve bir hafta süren hareketlilik kurumumuzun uluslararasılaşma hedeflerinin gerçekleşmesi noktasında oldukça önemli bir hafta olarak paydaşlarımıza katkılar sundu.

Projemizin yürütülmesinde görev alan öğretmenlerimize, proje ortaklarımıza, İngilizce Öğretmenimiz Görkem BEKTAŞ'a ve projemizin okul koordinatörü ve yürütücüleri Aygül EROĞLU ATEŞ ile Müdürümüz Ramazan DURSUN'a teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

@lets_join_hands_for_the_world @ibrahimhakkikonyali @slavicablazeska @tachtsogloumaria @gorkem_bektas @rdursun07 @ulusalajans @erasmusplusturkiye

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.07.2023 - Güncelleme: 01.07.2023 20:55 - Görüntülenme: 302
  Beğen | 6  kişi beğendi